Torsdag den 25. januar 2016

En lille servicemeddelse.
WorldPress, som udgiver min blok, har en arbejdsmetodik som jeg naturligvis skal følge.
Meget naturligt, og i øvrigt let at følge.
Jeg kan skrive en kladde, som ikke gemmes, som derefter, når den er færdigredigeret og renskrevet kan opdateres / udgives.
Det har jeg gjort rigtig mange gange, men flere gange er det sket at det, at det udarbejdede skrift er forduftet ud i, jeg ved ikke hvad.

En held dags fortælling med tekst og billeder, tager altså lidt tid for mig at sammensætte.

Nå så tingene forsvinder ud i den blå luft, mangler jeg undtagelsesvis ord.

Fejlen er uden tvivl min, men surt er det under alle omstændigheder.

Derfor, kære familiemedlemmer, og læsere i øvrigt, kan det ske det, at I midt på dagen kan opleve at dagens fortællinger ikke er færdigredigeret.

Den hele og fulde historie er ikke færdigskrevet og der kan, i et massivt omfang være tale om at det skrevne ikke hænger sammen, eller er behæftet med et utal af “slåfejl”.

Ja, det kalder jeg det.

Andre fristes måske til at kalde det stavefejl.

Det er et temperaments spørgsmål.

Så hvis dagens læsning ikke skal ødelægge jeres forhåbentlig god humør, så vent med at læse dagens oplevelser til dagen efter.

Dagen i dag har været lidt uden de store oplevelser.
Vejret har været tungt med regn og temperaturer som derhjemme.

Der forventes imidlertid rigtig godt vejr de næste dage, med sol-sol- og atter sol. Men koldt.

Jeg har det lidt svært med at finde en rigtig brugbar rytme med at spise.

For de spanske fastboende  fungere tingene naturligvis godt.

Siesta, med stort frokost, og så en time til halvlanden på øjet, derefter.

Det er bare ikke lige mig.

Her til  aften  gik jeg ind på en restaurant, jeg tidligere har frikventeret, for at få lidt aftensmad.
Det er koldt, og suppe er for mig, altid en god spise. Om dagen som om aftenen

Fik så at vide at det desværre ikke kunne lade sig gøre, da suppen var udsolgt.

Jamen,  klokken var kun 19.00. og de har åben til kl. 24.00

Det viser sig så, at dagens menu kun er til om dagen, ind til klokken ca. 16.00,.

Måske derfor navnet.

Årsagen til, at jeg de tidligere gange har kunne indtage dagen menu, om aftenen, beror alene på at jeg åbenbart er den jeg er, Hospitaleros fra Danmark.

At, jeg altid giver lidt drikkepenge, hvilket spanierne ikke gør, tilskriver jeg ikke den store betydning!!!

Fik en Burger, her til frokost som jeg ellers kun tager om søndagen efter Messe.
Det passer med, at så kan jeg lige nå at komme hjem inden min vagt kl 14.00.
Den der Burger var altså ikke lige til en Micheleng stjerne, men prisen var også derefter.

Pudsigt at opleve at byens ældre blot kommer forbi, kl 13.00, får sig et glas vin eller øl samt en tapas, drøfter derefter livets store spørgsmål og går så videre, efter ca. 10 min.
Gik hjem og passede mit arbejde.

 

Spansk middagsstemning

 

Fik indlogeret en Familie fra Korea, med mor på 38 år og 2 sønner på 11 år.
De var startet i Frankrig SPDP og var nu nået til Astorga.
På papiret flot, enda rigtig flot.
Når man tænker på, at man forinde ankomsten til Astorga, hvis man går, går minimum 27 km.med fuld oppakning af bakket terræn, er det ikke mange der ligner filmstjener når de kommer ind.

Den kære familie fra Korea, bar ikke præg af hverken fysik som psykisk belastning.

Havde det været et andet sted, og i sommer perioden, var de ganske givet blevet afvist, og med rette, som værende ikke berettiget, turister.

 

Sådan ser man ikke ud hvis man har gået små 30 km. med fuld oppakning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.