Torsdag den 22. februar 2018

  • af

 

Et mosaik på budsstationen i Astorga, og vel et meget godt billed til, at sige farvel og tak for denne gang.

Bussen var lidt forsinket men den kommer også helt fra La Cornonia ca. 350 km fra Astorga.

Forstod lige pludselig godt hvorfor jeg skulle betale 10,33€ mere for denne billet end for udturen.
Bussen er bare super lækker med en række med enkeltsæder så en midtergang og så en række med dobbeltsæder. Brede læderbetrukne flysæder i 1. klasse med masser af plads.
Der er Wi-Fi i bussen så jeg sidder og skriver lidt på min blok.

Nu har vi kørt 3 timer og ingen pauser. Er så småt lidt sulten medn har dog taget noget chokolade med så det må være det.

Den første halvdel af turen var landskabet flat og uden den store dramatik. Først som massivt landbrugsland og så mod slutingern gik det over til Vinmarker.Masser af Vinmarker. Når man ser de personer som går og arbejder i disse vinmarker virket det helt uoverskueligt med at skulle beskære ale disse vinplanter. Pludselig dukker der et mega stort skilt op med RAMON BILBAO.
Jeg var i Astorga inde en af de første dage og spørge på Vinotek hvad for en vin som de eventuel kunne udpege som en god vin som kunne betales.  Svaret kom hurtig og præcist RAMON BILBAO.
Her koster den 6,5 € for en god flaske, hjemme koster den samme omkring 100 kr.

Pudsigt sådan lige at komme forbi.

RAMON BILBAO

Kommer tættere på Madrid og landskabet ændre for en kortere periode på 1/2 time sig til bjergrigt og meget smukt. Derefter flader det ud og som jeg husker tilbage på mine unge dage da jeg var på ferie i Madrid og inde på PRADO MUSEET ligger Madrid vist også på en højslette.
Tænker på at turen til Madrid er ca 350 km. Caminoen jeg skal gå er ca. 1.200 km. så virker det projekt helt vildt, uladesiggørligt.
Men det sagde jeg også da jeg gik La-Plata på ca 1.000 km.

Kommer lige pludselig i tanke om at jeg har glemt at tage mine fly strømper på. Det må der vist rodes bod på.

Kommer igen til Terminal 4 hvorfra bussen også afgik fra da jeg kom, og skal så vandre en mega vej for at får en Schotlle bus til terminal 2. Lidt uforståeligt.

Da jeg tog hjemme fra var det -4 C og meget koldt om fingrene. Nu er Madrids lufthavn er der skruet op for radiatorerne og har fået rigelig med tøj på.’
Indcheckningen gik fint. Jeg fik dispensation for mine nu 23 kg. Der må max være 20 kg. pr kuffert havde dog indregnet 2 stk kufferter for min rejse. Havde tillige + 6 kg. i min lille nye taske.
Som på vejen herned er flyet forsinket foreløbigt 1 time.

Man må sige at det kære norske Luftfartsselskab er konsekvent i deres ruteplanlægning, men det er vel også derfor de er så billige.

Nu ser det ud til at forsinkelsen ikke er helt det som der blev annonceret. Det kan jeg så glæde sig over.
Har lige fået at hvide af stewarden at vi lander om 52 min. altså 20.05.

Ind til videre har det været en god flyvning ingen slinger i luften, men dog et par spanske, meget unge børn der skriger en del.
Maskinen er en B737-800 med en pokkers masse mennesker ombord, og det tog da også en krig at få alle placeret på deres rigtige pladser.
Rigtig mange  blev taget på vej ud i flyet med alt for store håndkufferter / tasker som så kunne skulle have en bagage mærkat og fragtes ned i lastrummet. Det tager jo også sin tid. Meget at folk ikke kan lære det.
Så er der et kvarter til vi lander så jeg tror jeg pakker sammen for denne gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.