Mandag den 15. januar 2018

  • af

I dag bliver en rigtig god dag. Fin start. Gik ind i skoforretningen for at hilse på damen jeg havde haft en  meget lang konversation med forleden dag.
Hun så lidt skuffet ud, for hun havde åbenbart ringet til mig i fredags for at fortælle at min støvler ville komme i dag, her til aften. Den var åbenbart gået over på telefonsvare.
Synd, for hun var vist lidt stolt over at have ringet, som aftalt.

Lige ved siden af Alberge, ligger  Restaurant Casa De Malragato som har denne meget specille egnsret som en af deres hovedmenuer og som så stedet er navngivet efter.
Gik ind og fik at vide at de ville have åbent her til aften og jeg naturligvis var velkommen til at komme, selv om jeg blot kun var jeg selv.
Har af samme grund ikke spist frokost for jeg tror man kan blive rigtig mæt.

Fik her til formiddag mail fra Poul Erik Magnussen, en særdeles ivrig Pilgrim sammen med sin hustru.
Poul Erik er redaktør på hjemmesiden www.jakobsvejen.dk hvor han skriver ofte og særdeles informativt om de forskellig Pilgrimsruter og hvad der generelt rør sig omkring det at vandre på de forskellige Caminoer.

Poul Erik og hans hustru har jeg mødt ved et arrangement i Lyngby for nye Pilgrimme i efteråret hvor han blandt andet fortalte bredt omkring det at vandre Caminoen og hvad det kræver, men også giver.
Rigtigt hyggeligt arrangement som en lille kreds af Katolikker afholder en gang i mellem. Næste gang bliver arrangementet afholdt I Hillerød og nedenstående indkaldelse er udsendt til kredsen af interesserede.

Kære Pilgrimme,

så skulle programmet for pilgrimstræffet fredag,  den 16. marts i Sankt Vilhelm kirke i Hillerød, hvor Keld og Agnete er værter, være ved at være klar.
Vi mødes til messe kl. 17.00. Derefter går vi i menighedssalen, hvor henholdsvis Maria Pilar og Torben Andersen vil stå for hvert sit mindre oplæg.  
Maria (der som de fleste af jer ved, er spansk/dansk) gik Camino Frances i fjor. Maria vil gerne fortælle lidt om, hvordan, hun føler, spaniere i og omkring Camino Frances ser på de over 100.000 ikke-spaniere, der efterhånden befolker pilgrimsstien. Og så har Maria måske et par gode råd til os om, hvordan vi kommer bedst ud af det med naboer til caminoerne ?
Torben er her i vinter hospitaleros i Astorga. Hvordan er arbejdet som hospitaleros – og måske også lidt om, hvad vi kan gøre som pilgrimme for at alle får en så god oplevelse som mulig. Torben giver sit bud.
Bagefter spiser vi sammen, udveksler erfaringer og svarer på praktiske spørgsmål i det omfang det er muligt.

Jeg kunne ikke rigtig forstå hvorfor besøgstallet på min blok lige pludselig eksplodere, men nu ved jeg hvorfor.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.